Referenceprojekter

Referenceprojekter

 

boliginvesteringer

Total investering

Profit før skat

%

Total ROI

Minimumsinvestering

Mojo Capitals I A/S var den første kapitalfond på hele Solkysten, og den første af sin slags i House of Mojo.

Af denne simple årsag har vi samlet 12 referenceprojekter baseret på investeringer i ejendomme på Costa del Sol for Per Mønsted og Jacob Johansens egne midler samt igangværende projekter med midler fra investorer i Mojo Club Invest for at give et bedre indblik i, hvilke resultater der kan opnås med vores investeringsstrategi.

Nedenstående tabel viser et overblik over, hvordan det er gået rent økonomisk med de ni referenceprojekter for egne midler og med de tre igangværende investeringsprojekter for Mojo Club Invests midler.

Oversigten viser hvilken ejendom, der er investeret i, hvor meget den kostede, hvor meget der er investeret i renoveringen, salgspris, indtjening via ferieudlejning, operationelle udgifter, profit før skat, antal måneder før ejendommen blev solgt videre, ROI per år og i alt.

Profit Overview

Investering for egne midler

Per Mønsted og Jacob Johansen har opkøbt ni forskellige typer ejendomme siden 2017 over hele kysten i henholdsvis Mijas Costa, Benalmádena, Marbella, Monda og Fuengirola.

Det første projekt er fra før de to Mojo-ejere fandt den helt rigtige opskrift på ejendomsinvesteringer på Solkysten, hvilket afspejles i resultatet. En af fejlene ved den første investering var en transfer skat på 8 % og en alt for dyr renovering på grund af manglende tilgang til de rigtige indkøbspriser. Efterfølgende blev investeringsboligerne købt med kun 2 % transfer skat.

Allerede ved det andet investeringsprojekt i Benalmádena endte fortjenesten på 36,88 % årligt og 46,10 % i alt i de 15 måneder. Ser vi på det samlede gennemsnit af de ni investeringsprojekter for Per Mønsted og Jacob Johansens egne midler, har ejendommene givet et afkast på 25,79 % årligt og 47,28 % i alt, hvilket er langt over det årlige afkast, vi har sat som mål for Mojo Capitals I A/S.

Investorfordele

Du kan få mange fordele som investor i Mojo Capitals, hvor du kan opnå en besparelse på hele 4,84 %. Som aktionær vil du via kapitalfonden kunne spare 2,5 % plus moms i salær til ejendomsmægler samt 1 % plus moms for advokatbistand, og derudover giver Mojo Estates SL 1 % tilbage til Mojo Capitals I A/S. Denne besparelse vil have en stor effekt på den samlede gevinst, især ved større investeringer såsom de tre referenceprojekter, der fremgår nederst i ovenstående tabel.

Referenceprojekter via Mojo Club Invest

I ovenstående referenceprojekter har investorerne fra Mojo Club Invest ønsket at komme med en balance på +38 millioner kr., som er blevet investeret i tre ejendomme i det luksuriøse Marbella. Ejerskabet og overskudsdeling er derefter blevet delt mellem investorerne, Per Mønsted og Jacob Johansen. Ejendommene er købt til en gennemsnitlig pris på 934.333€.

De to villaer og penthouselejligheden forventes at blive renoveret for en gennemsnitlig totalinvesteringspris på 1.711.982€, hvorefter ejendommene vil blive sat til salg til en gennemsnitspris på 2.413.000€. Der forventes et årligt gennemsnitlig afkast på 26,83% via et 15 måneders gennemsnitlige ejerskab og et totalt afkast på 34,28%.