Referenceprojekter

Referenceprojekter

 

boliginvesteringer

Total investering

Profit før skat

%

Total ROI

Investeringer

Mojo Capitals I A/S var den første kapitalfond på hele Solkysten, og den første af sin slags i House of Mojo.

Af denne simple årsag har vi samlet 12 referenceprojekter baseret på investeringer i ejendomme på Costa del Sol for Per Mønsted og Jacob Johansens egne midler samt igangværende projekter med midler fra investorer i Mojo Club Invest for at give et bedre indblik i, hvilke resultater der kan opnås med vores investeringsstrategi.

Nedenstående tabel viser et overblik over, hvordan det er gået rent økonomisk med de ni referenceprojekter for egne midler og med de tre igangværende investeringsprojekter for Mojo Club Invests midler.

Oversigten viser hvilken ejendom, der er investeret i, hvor meget den kostede, hvor meget der er investeret i renoveringen, salgspris, indtjening via ferieudlejning, operationelle udgifter, profit før skat, antal måneder før ejendommen blev solgt videre, ROI per år og i alt.

Profit Overview

Investering for egne midler

Per Mønsted og Jacob Johansen har opkøbt ni forskellige typer ejendomme siden 2017 over hele kysten i henholdsvis Mijas Costa, Benalmádena, Marbella, Monda og Fuengirola.

Det første projekt er fra før de to Mojo-ejere fandt den helt rigtige opskrift på ejendomsinvesteringer på Solkysten, hvilket afspejles i resultatet. En af fejlene ved den første investering var en transfer skat på 8 % og en alt for dyr renovering på grund af manglende tilgang til de rigtige indkøbspriser. Efterfølgende blev investeringsboligerne købt med kun 2 % transfer skat.

Allerede ved det andet investeringsprojekt i Benalmádena endte fortjenesten på 36,88 % årligt og 46,10 % i alt i de 15 måneder. Ser vi på det samlede gennemsnit af de ni investeringsprojekter for Per Mønsted og Jacob Johansens egne midler, har ejendommene givet et afkast på 26,67 % årligt og 48,90 % i alt, hvilket er langt over det årlige afkast, vi har sat som mål for Mojo Capitals.

Referenceprojekter via Mojo Club Invest

I ovenstående referenceprojekter har investorerne fra Mojo Club Invest ønsket at komme med en balance på +38 millioner kr., som er blevet investeret i tre ejendomme i det luksuriøse Marbella. Ejerskabet og overskudsdeling er derefter blevet delt mellem investorerne, Per Mønsted og Jacob Johansen. Ejendommene er købt til en gennemsnitlig pris på 934.333€.

De to villaer og penthouselejligheden forventes at blive renoveret for en gennemsnitlig totalinvesteringspris på 1.713.449 €, hvorefter ejendommene vil blive sat til salg til en gennemsnitspris på 2.413.000€. Der forventes et årligt gennemsnitlig afkast på 26,54% via et 15 måneders gennemsnitlige ejerskab og et totalt afkast på 33,92%.

Investorfordele

Mojo Capitals opnår gennem House of Mojo og kapitalfondens struktur en lang række fordele, der forbedrer fondens afkast:

✔ 2% ITP fremfor de normale 7-10% i transferskat

✔ Fradrag for renoveringer og mulighed for at betale 10% moms i stedet 21%

✔ 20% partnerrabat på Mojo Legal & Compliance Service

✔ 40% partnerrabat ved udlejning

Vores mål er et årligt afkast på cirka 10% efter spansk skat og det årlige 2% administrationsgebyr, og det bedste af det hele er, at gevinsten vil være skattefri for dig, hvis du investerer via et dansk holdingselskab.