Om os

Mojo Capitals & House of Mojo

Mojo Capitals er prikken over i’et og kronen på værket i House of Mojo. Kapitalfonden har en unik fordel på det sydspanske ejendomsmarked, eftersom fonden er tæt forbundet med Mojo-familien, og således hele House of Mojo med alt og alle, som det indebærer.

Investorer vil komme med på den gennemprøvede og stabile struktur som House of Mojo består af. Vores mål er at give vores investorer en forhåbentlig meget profitabel rejse med eksklusiv mulighed for at se vores fonde udvikle sig fra start til slut.

Dermed kan du som investor i en af Mojo Capitals’ Real Estate Investment Trusts sætte dig tilbage og følge den spændende udvikling, mens vi hos Mojo tager styringen og står for hele processen.

Mød stifterne bag Mojo Capitals

Mojo Capitals er stiftet af tre erfarne forretningsherrer med hver deres færdigheder og kompetencer, som samlet set udgør den unikke og moderne Real Estate Investment Trust ved navn Mojo Capitals I A/S, Mojo Capitals II A/S og så videre.

Gennemsigtighed og god kommunikation er en afgørende del af Mojo Capitals investeringsstrategi. For at du kan føle dig tryg ved at investere i boligprojekter på Costa del Sol via Mojo Capitals, ønsker vi, at du får et godt kendskab til stifterne bag kapitalfonden: Per Mønsted, Joachim Voola Schiødtz, Jacob Johansen og Henrik Vestergaard Kastbjerg.

Joachim Schiødtz

Co-founder & CEO

Om Joachim...

Joachim Voola Schiødtz er udvalgt til Mojo Capitals administrerende direktør. Han er bosat i Danmark, men har en international baggrund som bestyrelsesformand, bestyrelsesmedlem og investor i en række ejendomsprojekter i både Danmark, Tyskland og Spanien.

Derudover har Joachim Voola Schiødtz også startet og driftet adskillige virksomheder indenfor teknologi og rekruttering samt været investor i danske, engelske og mellemøstlige startup-virksomheder.

Joachim Voola Schiødtz har en uddannelse som civilingeniør i datateknologi fra Syddansk Universitet i Odense, og er på nuværende tidspunkt i gang med en MBA i Entrepreneurship and Startup i Madrid i samarbejde med Harvard Business Publishing Education.

Joachim Voola Schiødtz er desuden tilknyttet Presidents Institute i Club 22 DK, der er et international direktørnetværk primært i Norden.

Per Mønsted

Co-founder

Om Per...

Per Mønsted er 52 år og har med sin hustru Mette og deres tre børn boet i Spanien siden 2014. Han har for sin private formue beskæftiget sig med investering og salg af fast ejendom siden 2016 i Spanien.

Per Mønsted har en baggrund som professionel serieiværksætter og co-founder. Han var blandt andet idémanden bag biotech-virksomheden StemCare, som han solgte i 2007 og fintech-succesen ViaBill, som han exitede sin ejerandele af til en vurdering på +100.000 millioner kr. i 2018.

Per Mønsted er uddannet fra Syddansk Universitet, hvor han er uddannet civiløkonom i 1993. Efterfølgende tog han en HD i afsætning samt blev en af de yngste i Danmark, der fik en Executive-MBA fra Århus Universitet i forandringsledelse i år 2003.

Igennem sin karriere har Per Mønsted beskæftiget sig med investeringer, fusioner, opkøb, salg, marketing og ejendomshandel samt været professionelt bestyrelsesmedlem i en række danske og udenlandske selskaber.

Derudover har han været en del af Mojo Estates SL siden han startede virksomheden i slutningen af 2017 sammen med Jakob Johansen.

Jacob Johansen

Co-founder

Om Jacob...

Jacob Johansen er 50 år har en baggrund som broker i underholdningsindustrien, hvor han var producer og arbejdede med udgivelser hos nogle af de helt store pladeselskaber.

Efter endt uddannelse lancerede Jacob Johansen sin karriere fra sit soveværelse i Risskov til W.W.-musikindustrien, hvilket førte til et arbejde i inderkredsen med nogle af de største navne i Amerika og Storbritannien, såsom Beyonce, Todd Terry, Lenny Kravitz og Sinéad O´Connor.

I 2007 flyttede Jacob Johansen til Costa del Sol med sin hustru og tre børn, hvor han først arbejdede i musikbranchen og senere som ejendomsmægler. Han øjnene gode langsigtede muligheder på markedet og tog sin nyfundne passion videre, hvorved han blev involveret i ejendomsinvesteringer efter krisen i 2008.

Efter flere års erfaring på det sydspanske boligmarked og et lokalt kendskab til Solkysten stiftede han i slutning af 2017 Mojo Estates SL med Per Mønsted. Jacob Johansens brede erfaring og kreative baggrund har givet ham det ideelle fundament for at få enderne til at mødes og lukke, hvad der for andre synes at være et umuligt tilbud.

Af denne årsag har Jacob Johansen i dag specialiseret sig i at finde boliger med en høj adgangsbarriere, hvor han kan finde gode ejendomstilbud til professionelle investorer og velhavere i den luksuriøse ende af markedet samt oprette virksomhedsstrukturer for ex-pats, der ønsker at investere i Costa del Sol.

Henrik Kastbjerg

Co-founder

Om Henrik...

Henrik Kastbjerg er 45 år og fra Herning. Han og familien er i en lang årrække kommet ofte til Sydspanien. Henrik arbejder samtidigt også i Danmark, som Group CEO i itm8, der er en stor dansk IT-virksomhed med 1800 ansatte og kontorer i Danmark, Sverige, Tjekkiet og på Filippinerne

Udover at være investor og i bestyrelsen hos Mojo Capitals II A/S, er Henrik også trådt ind som partner i Mojo Capitals Management ApS.

Han er en meget driftig erhvervsleder og har tidligere været involveret i mange forskellige virksomheder, hvor han har arbejdet indenfor områder såsom Business Strategy, Change Management, Team Leadership, IT Strategy og Project Management. Han har desuden siddet i bestyrelse i adskillige virksomheder og opnået mærkbare resultater.

Hvem er Mojo?

Det andalusiske ejendomsmarked er et af de mest fremdrivende ejendomsmarkeder i Sydeuropa, men manglende agilitet i fornyelsen af markedet har betydet, at flere ejendomsrelaterede virksomheder ikke kan følge med tiden. Mojo Estates SL blev grundlagt i 2017 på baggrund af dette hul i markedet.

Vi så en mulighed for at gøre en forskel med en mere strategidreven og kundecentreret tilgang. Sidenhen har vi metodisk opbygget markedsledende in-house kapaciteter til bedre at opfylde disse kundebehov, hvilket er en afgørende del af Mojo Capitals.

Specielt vores Legal Service Department med advokaterne Gema Martinez Pinto og Lorena Rus Sánchez er en uundværlig kilde til risikoafdækning og effektiv sagsstyring for Mojos kunder samt kapitalfonden.

Innovation samt bæredygtige løsninger er drivkraften bag investeringsstrategierne. Vores investeringer er struktureret gennem specialiserede platforme som Mojo Invest, Mojo Club Invest og Mojo Capitals, der hver opfylder vores kunders forskellige behov. Vi kalder det overordnende koncept for House of Mojo.

Deleboliger

Fonden specialiserer sig i at renovere og stage boligerne med flotte møbelpakker, samt få turistlicens-tilladelser og alle andre praktikaliteter på plads. Alt sammen for at opnå den bedst mulige markedspris.

Udlejning

Vores eget udlejningsbureau er søsterselskabet Mojo Rentals SL, hvor Cristina Palmero Bueno og Alvaro Ara sikrer fonden en førsteklasses service og den største fleksibilitet til at efterkomme fondens mere specielle behov for salgsfremvisninger under udlejninger.

Markedsføring

Sociale medier og marketing er vejen frem på Solkysten, hvor vi sælger boliger til mennesker fra hele verden. Derfor er Mojos marketing-team, bestående af Google & Facebook Ads specialister, copywriter og videografiker i form af engelske Daniel Green, danske Line Krogsgaard Erichsen og Simon Goltermann, helt uvurderlige i arbejdet med at tiltrække de attraktive købere.

Salg, salg, salg

Kernen i organisationen er salgsteamet, der består af Per Mønsted og Jacob Johansen på ledelsesniveau og vore dansk-uddannede ejendomsmægler Andreas Jørgensen samt vores svenske og hollandske mæglere Anneli Lantz og Tristan van Huet.

Hertil kommer holdet af tætte samarbejdspartnere, som består af revisorer, arkitekter, rengøringsteams, møbelforretninger samt håndværkere m.m.

Vi samarbejder også med alle andre mæglere med base på Costa del Sol, hvilket gør vores rækkevidde maksimal. Vi har desuden vores egne jurister, revisorer og udlejningseksperter samt et omfattende lokalt netværk af dygtige og pålidelige håndværkere, arkitekter, designere osv. Dette er alt sammen samlet i et unikt hjul af 360 graders service, som i høj grad gavner Mojo Capitals og fondens investorer.

House of Mojo

Mojo 360 - Mojo Estates