Mojo Capitals I – Lukket

I Mojo Capitals I A/S, som var den første fond der blev etableret, ønskede vi en eksklusiv og begrænset investorgruppe på omkring 25 investorer, der gerne måtte have eksisterende relationer til House of Mojo samt kendskab til Solkysten via egen bolig eller lignende investeringer.

Det var i tegningsperioden fra den 1. juli til 30. august 2022 muligt at blive medejer af ejendomsudviklings-selskabet med en minimumsinvestering på 100.000 €, hvilket er EU’s minimumskrav. Hver investor ville have muligheden for at investere op til 250.000 €, såfremt det godkendes af fondens bestyrelse. 

Investeringerne, der vil blive foretaget i Mojo Capitals I A/S, baserer sig på vores gennemprøvede strategier og erfaring fra indtil nu 12 ejendomshandler for egne midler og via Mojo Club Invest, på strækningen mellem Málaga og Marbella, samt et utal af bolighandler for private og investorer gennem Mojo Estates SL siden 2017.

Se eksempelvis denne lejlighed i Miraflores i Mijas, som vi har opkøbt via Mojo Capitals I A/S. I videoen afslører vi også, hvordan vi håndterer de ricisi, der er forbundet med boliginvestering på Costa del Sol

KAPITALFONDE

ANTAL INVESTORER

INVESTERINGSPROJEKTER

SAMLET KAPITAL

Q4 2022:

Vi endte kapitalrejsningen den 25. november 2022 med i alt 25 investorer. Den samlede nye kapital beløber sig til € 2.586.600 og denne, samt de nye ejere, blev registreret hos Erhvervsstyrelsen den 2. december 2022, og fremgår nu af CVR registret….

Q1 2023:

Tre af de fem investeringer er nu på plads. Vi har reserveret to nye udviklingsprojekter i Las Lomas del Higuerón og Royals Palms i La Cala de Mijas. Lejligheden i Miraflores er under renovering. Der bliver stadig arbejdet på….

Central Investorinformation er klar besked om investeringens indhold, afkast, risiko og omkostninger

Alle investeringsforeninger skal udarbejde dokumentet “Central Investorinformation” på deres investeringsbeviser. Det er et dokument på to sider med klar besked om investeringens indhold, afkast, risiko og omkostninger. Investering Danmark kalder det en varedeklaration på investeringsbeviser.

Varedeklarationen skal udarbejdes på samme måde af alle investeringsforeninger. Emnerne i dokumentet er bestemt af EU, og reglerne gælder for alle investeringsforeninger i EU.

Målet er at gøre det nemt for investorer at sammenligne de forskellige investeringer.