Kom med på en fantastisk investeringsrejse

Find ud af, hvordan du kan blive en del af Mojo Capitals og opnå et fordelagtigt afkast med ejendomsinvesteringer på Costa del Sol. Mojo Capitals I A/S kører på fuld drøn, men du kan stadig nå at blive en af vores 25 eksklusive investorer i Mojo Capitals II A/S frem til den 1. oktober 2023.

Hvad skal du vide før du investerer?

Kapitalfondens struktur

Mojo Capitals’ struktur bygger på investeringsformen, der kaldes for kapitalfondsejerskab. Det betyder, at hvis du investerer via et dansk holdingselskab vil gevinsten være skattefri.

Forretningsstrategi

Vi har et mål om at opnå et ROI på cirka 10% per år efter skat og det årlige 2% administrationsgebyr, hvilket realiseres gennem strategien “Godt købmandskab.” Vi slår til, når vi ser en god forretning med et fornuftigt potentiale og en lav risiko.

Tidslinjen

“Time is money” og vores mission er at skabe den bedst mulige ROI for vores investorer. Derfor er Mojo Capitals en “closed-end”-fond, der tager udgangspunkt i en seksårig investeringsplan, hvorefter fondene likvideres.

Investeringer

Foruden 12 referenceprojekter for Per Mønsted og Jacob Johansens egne midler samt igangværende projekter med midler fra investorer i Mojo Club Invest, kan vi også fremvise tre investeringer foretaget af Mojo Capitals I A/S. Disse dækker over en lejlighed i Miraflores, som er under renoveringer, og to byggeprojekter i hhv. Royal Palms og Las Lomas del Higuerón.

Aktier & exitstrategi

Tegningsperioden for Mojo Capitals II A/S er 1. oktober 2023. Tegningsblanket underskrives og sendes til invest@mojocapitals.com, der registrerer tegningen samt tidspunktet for modtagelsen. Dette bekræftes efterfølgende til investorerne. Indbetalingsperioden er 50% i oktober 2023 og 50% i marts 2024.

Stifterne og teamet bag

Mojo Capitals er etableret af Per Mønsted, Jacob Johansen, Joachim Voola Schiødtz, Henrik Vestergaard Kastbjerg og Mette Nør Mønsted. Investeringsfondene er en del af en større organisation kaldet House of Mojo.

Hvorfor investere i Mojo Capitals?

Du har nu mulighed for at blive en del af noget nyt og spændende på den spanske solkyst. Mojo har nemlig udviklet et nyt kapitalfondskoncept ved navn Mojo Capitals – og vi vil gerne invitere dig med på rejsen.

Mojo Capitals er for dig, der ønsker at investere i ejendomme med potentiale på Costa del Sol med den rette lokale partner, som kan stå for køb, renovering, mulig udlejning og sidst, men ikke mindst, salg af ejendommen med et godt afkast.

Mojo Capitals I A/S var den første Real Estate Investment Trust (REIT) på markedet, med en nytænkning af den traditionelle kapitalfond, hvor vi har fokus på ejendomsinvestering, renoveringsprojekter samt lejemål.

“Jeg ser Mojo Capitals som en spændende mulighed for at være med i noget nyt og spændende. Ligeledes giver det sikkerhed i forhold til køb, salg og alt andet i forhold til ejendomme. Jeg kan godt lide ideen om lokale mæglere, og for mig betyder det meget, at I er danske. Det giver en tryghed at have jer i ryggen. Hele vejen igennem, har jeg oplevet en god kommunikation og informationen har været helt i top. Jeg oplever, at I har været til rådighed 24/7”

Brian Jespersen

Fordele ved investering i Mojo Capitals:

Mojo Capitals opnår gennem House of Mojo og kapitalfondens struktur en lang række fordele, der forbedrer fondens afkast:

✔ 2% ITP fremfor de normale 7-10% i transferskat

✔ Fradrag for renoveringer og mulighed for at betale 10% moms i stedet 21%

✔ 20% partnerrabat på Mojo Legal & Compliance Service

✔ 40% partnerrabat ved udlejning

Vores mål er et årligt afkast på cirka 10% efter spansk skat og det årlige 2% administrationsgebyr, og det bedste af det hele er, at gevinsten vil være skattefri for dig, hvis du investerer via et dansk holdingselskab.