Mojo Capitals
Mojo Capitals – Costa del Sol

Hvem er Mojo?

Det andalusiske ejendomsmarked er et af de mest fremdrivende ejendomsmarkeder i Sydeuropa, men manglende agilitet i fornyelsen af markedet har betydet, at flere ejendomsrelaterede virksomheder ikke kan følge med tiden.

Mojo Estates SL blev grundlagt i 2017 på baggrund af dette hul i markedet. Vi så en mulighed for at handle og gøre en forskel med en mere strategidreven og kundecentreret tilgang. Sidenhen er den idé blevet omsat til praksis ved, at vi identificerer strukturelle medvinde og dyrker kundernes behov inden for forskellige segmenter. Derefter har vi metodisk opbygget markedsledende in-house kapaciteter til bedre at opfylde disse kundebehov, hvilket er en afgørende del af Mojo Capitals I A/S.

Innovation samt bæredygtige løsninger er drivkraften bag investeringsstrategierne. Vores investeringer er struktureret gennem specialiserede platforme som Mojo Invest, Mojo Club Invest og Mojo Capitals, der hver opfylder vores kunders forskellige behov. Vi kalder det House of Mojo

Hvorfor Mojo Capital I A/S?

Mojo Capitals er for dig, der ønsker at investere i ejendomme med potentiale på Costa del Sol med den rette lokale partner, som kan stå for køb, renovering, mulig udlejning og sidst, men ikke mindst, salg af ejendommen med et godt afkast.

Skrevet af Per Moensted

November 19, 2021

Måske du også kan lide disse…

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.