Forretningsstrategi

Godt købmandskab

Strategien for Mojo Capitals hedder godt købmandskab. Vi slår til, når vi ser en god forretning med et fornuftigt potentiale og en lav risiko. Det vil som udgangspunkt være en ældre, lukrativ bolig med en super beliggenhed, der kræver en del renovering, gerne hvor vi kan optimere rumfordelingen, så der tilføres et ekstra soveværelse og bad for eksempel.

Andre investeringsmuligheder er nybyggeri, hvor vi erfaringsmæssigt ser høje værdistigninger på få udvalgte projekter. Der er over 200 ejendomsprojekter i gang på Solkysten, men kun få af disse har investeringspotentiale. Når de rigtige projekter kommer, er de til gengæld virkelig attraktive.

Nogle kriterier er naturligvis indkøbsprisen (m2 pris), beliggenheden, byggekvaliteten og design samt selve byggeprocessen, dvs. hvor mange bygge- og salgsfaser der er med dertil indbyggede prisstigninger.

Andre muligheder er såkaldte ”Bank Repossessions” og tvangsauktioner. Det kræver en høj proces- og juridisk viden at kunne deltage på disse auktioner, men der kan laves virkelig fordelagtige handler.

En seksårig investeringsplan

En afgørende del af forretningsstrategien er, at Mojo Capitals investerer i boliger på Costa del Sol over over en årrække på maksimalt seks år. Det første år dedikeres til at finde de mest fordelagtige investeringsejendomme på markedet, det næste år går med renovering af opkøbte ejendomme. En lille renovering af en lejlighed kan tage 3-4 måneder, og en luksusvilla op til 12-18 måneder. 

Det tredje til femte år varierer, alt efter hvor ejendommene er i udviklingsprocessen. Enten udlejes boligerne via Mojo Rentals løbende eller under salgsperioden, eller også sælges boligen, hvis det resulterer i et bedre afkast (ROI) end ved ferieudlejning, og dermed kan vi geninvestere pengene i en ny bolig.

Få et overblik over kapitalfondens seksårige investeringsplan herunder:

General tidsinje - Mojo Capitals

Lyt til podcasten lavet med Lars Horsbøl på Ejendomsinvestoren

“Jeg er en tur forbi den spanske solkyst, hvor jeg besøger Per Mønsted og Jacob Johansen fra mægler- og investeringsvirksomheden, MOJO. Udover dagens episode har vi også lavet en lille video fra besøget.”

Se videoen med Lars Horsbøl fra Ejendomsinvestoren herunder.

Mojo Capitals’ investeringstilgang

Investeringerne i Mojo Capitals’ fonde vil blive baseret på tre faktorer, som er vigtige for dig som investor og for os som kapitalfond:

 1. Omkostninger som en ETF
 2. Afkast bedre end aktier
 3. Sikkerhed som en obligation.

Vælger du at investere gennem et dansk selskab, vil du have mulighed for at trække afkastet skattefrit op i dit selskab.

  Dette er vores erklærede mål

  • Mojo Capitals vil under alle omstændigheder holde driftsprisen for investeringerne så lave som muligt, og samtidigt fastholde vores administrationsgebyr på et konkurrencedygtigt niveau i forhold til andre investeringsfonde – uden at gå på kompromis med udførelsen af projekterne.
  • De skattemæssige avancer som fordelagtiggøres gennem vores selskabsstruktur, sørger for, at vores indskudte kapital i sidste ende fører til et større afkast til vores investorer.
  • Mojos in-house kapaciteter er med til at stabilisere investeringerne og udgøre vores solide fundament, som skaber sikkerhed og ro omkring vores fremtidige projekter. Mojo Capitals vil skabe samme sikkerhedsrammer ved vores boliginvesteringer på Solkysten som ved investeringer i obligationer.